Top right blue imageTop right blue image

Wij zijn All Connect Solutions

ICT Dienstverlening

van de bovenste plank.

Al meer dan een decennium lang, sinds 2009 om precies te zijn, zetten wij ons volledig in om bedrijven te ondersteunen bij het volledig opzetten en beheren van hun ICT-infrastructuur.

Over ons

Wij streven ernaar om problemen voor te zijn, zodat deze niet achteraf opgelost moeten worden. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering, terwijl wij ervoor zorgen dat uw ICT vlekkeloos draait.

Onze wortels liggen in de verzekeringswereld, via onze zusterorganisatie All Insurance Solutions, een organisatie die zich onderscheidt door haar transparantie in een verder gesloten verzekeringswereld. Met dezelfde open en transparante benadering waagde ACS zich in de wereld van vaste telefonie, waarna al snel de stap naar ICT-diensten volgde.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grootste ICT-dienstverleners van Nederland, en dit zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening of aan de persoonlijke relatie die we onderhouden met onze klanten.

2009

Start ACS met CPS WLR Vaste telefonie
ACS legt eerste internetverbinding
Migratie van on-premise pbx naar voip
Managed Services Provider (MSP) - Netwerk installatie en beheer gestart met eigen gecertificeerde mensen
Nieuwe locatie in Woerden in t Groene Hart - gestart met uitgebreide verduurzaming
Nieuwe kwaliteits mijlpaal behaald met ISO certificering: ISO 27001 ISO 9001

Integriteit

Kwaliteit

Transparantie

Onze Missie

De ACS missie is het ondersteunen van onze partners bij het verwezenlijken van hun zakelijke doelstellingen via de kracht van ICT.

Wij zijn overtuigd van het potentieel van technologie om organisaties te transformeren en hun manier van werken fundamenteel te verbeteren. Met deze aanpak wordt ICT omgevormd van een kostenpost naar een katalysator voor waardecreatie.

Onze kernwaarden - integriteit, kwaliteit en transparantie - zijn geworteld in elk aspect van onze dienstverlening. Vriendelijkheid en toegankelijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze deur staat altijd open en we hechten groot belang aan heldere, effectieve communicatie met onze partners.

Naast een open en integere benadering geloven we dat kwaliteit uiteindelijk altijd leidend moet zijn. Op dit vlak doen we geen concessies.

Kom je ons team versterken? Bekijk hieronder de openstaande vacatures.

Team